headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Nepal bouwstenen

Reis door de Koningssteden, groene valleien en bergdorpjes van Nepal

 

Bekijk hier onze Nepal bouwstenen, en maak je eigen reis! Bezoek de levendige hoofdstad Kathmandu, maak een wandeling door de Kathmandu Vallei of maak een trekking door de Himalaya in je eigen tempo. Ga ook zeker op zoek naar olifanten en neushoorns in Chitwan en geniet overal van de prachtige uitzichten over de Himalaya. Kies je eigen bouwstenen en maak je eigen reis naar Nepal!


13 bouwstenen

Nepal, kathmandu: de ogen van Bodnath!

Easy Landing Kathmandu

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 59,- p.p.

Na aankomst op de luchthaven van Kathmandu word je opgewacht door een chauffeur die je naar je hotel brengt voor de eerste twee nachten.

lees verder »

Verkenning van de Kathmandu vallei

3 dagen, 2 nachten

€ 99,- p.p.

Deze bouwsteen per privé-auto met chauffeur gaat door de Kathmandu vallei, je bezoekt Nagarkot op de rand van de vallei en het middeleeuwse stadje Bhaktapur, onderweg geniet je van prachtige uitzichten over de Himalaya!

lees verder »
Nepal

Langs de hoogtepunten van Nepal

6 dagen, 5 nachten

€ 345,- p.p.

Bouwsteen per privé-auto met chauffeur langs de hoogtepunten van Nepal: het middeleeuwse dorpje Bandipur, gezellig Pokhara en het Chitwan Nationaal Park. Deze bouwsteen is de basis voor jouw reis door Nepal, je kunt er zelf bouwstenen naar keuze aan toevoegen!

lees verder »
Nepal bouwsteen Hoogtepunten

Kennismaking met Nepal per bus

5 dagen, 4 nachten

€ 129,- p.p.

Bij deze bouwsteen reis je per bus langs de hoogtepunten van Nepal. Een ideale manier van reizen als je graag op eigen houtje per openbaar vervoer het land door wilt reizen, maar wel van tevoren het een en ander wilt vastleggen.

lees verder »

Pokhara, aan de voet van de Annapurna

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 34,- p.p.

Pokhara is de uitvalsbasis voor een trekking door het Annapurna gebergte. Het stadje heeft een gezellige back-packers sfeer met sfeervolle hotels, veel bars en restaurantjes, leuke winkeltjes en een prachtige ligging aan het Phewa meer.

lees verder »
Nepal-bouwsteen-Chitwan

Chitwan: op zoek naar rhino’s!

3 dagen, 2 nachten

€ 49,- p.p.

Het Chitwan Nationaal Park is een natuurreservaat waar je op zoek kunt gaan naar neushoorns, luipaarden, beren, olifanten, slangen, kleurrijke vogels en andere wilde dieren. Je slaapt in een gezellig Safari Resort aan de rand van het park.

lees verder »

Bijzondere ontmoetingen in Bardia

5 dagen, 4 nachten

€ 595,- p.p.

Je reist vanuit Pokhara per privé-auto, eerst naar het pelgrimsstadje Lumbini waar je een nacht slaapt, en daarna door naar Bardia, een rustig en schitterend natuurgebied met veel wilde dieren.

lees verder »

Kathmandu Valley Trek

3 dagen, 2 nachten

€ 209,- p.p.

Tijdens de Kathmandu Valley Trek word je eerst per auto naar Changu Narayana gebracht, daarna loop je met een gids naar Nagarkot en Dhulikel. Tijdens deze trekking slaap je onderweg in hotels en zijn alle maaltijden inbegrepen!

lees verder »
Nepal Royal Trek

Royal Trek

4 dagen, 3 nachten

vanaf € 169,- p.p.

De Royal Trek gaat door kleine dorpjes, langs rijstvelden, tussen rodondendrons en over een bergpas met adembenemende uitzichten op de Annapurna. De Royal Trek is een lichte trek, met vrij korte dagwandelingen van zo’n 4 tot 5 uur per dag.

lees verder »

Poon Hill Trek

5 dagen, 4 nachten

€ 245,- p.p.

Deze populaire trekking van 5 dagen door de Annapurna regio brengt je langs oude dorpjes, door een prachtig natuurgebied, met steeds schitterende uitzichten op het Himalaya gebergte. Natuurlijk beklim je de Poon Hill bij zonsopkomst!

lees verder »

Helambu Trek

6 dagen, 5 nachten

vanaf € 315,- p.p.

Deze trekking van 6 dagen start dichtbij Kathmandu en is perfect voor avonturiers die weinig tijd hebben voor een van de langere trekkings. Je hebt prachtige uitzichten over de Himalaya en je maakt kennis met de zeer gastvrije Sherpa bevolking.

lees verder »

Jomsom Trail

9 dagen, 8 nachten

€ 525,- p.p.

De Jomsom Trail is het derde en mooiste stuk van de Annapurna Circuit. De route volgt de Kali Gandaki vallei tussen de pieken van de Annapurna en de Dhaulagiri door, en eindigt noordelijk hoog in Muktinath, pelgrimsoord voor boeddhisten en hindoes.

lees verder »

Langtang Trek

14 dagen, 13 nachten

€ 575,- p.p.

Deze pittige trek van 2 weken brengt je naar de voet van de gletsjers hoog in de Langtang vallei en naar de prachtige Helambu vallei, thuisgrond van de Helambu sherpa’s.

lees verder »
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 7 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Reisvoorstel aanvragen
close slider