headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Easy Landing Kathmandu

Kathmandu

3 dagen, 2 nachten

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Nepal, kathmandu: de ogen van Bodnath!

Een ideaal startpakket: na aankomst op de luchthaven van Kathmandu word je opgewacht door een chauffeur die je naar je hotel voor de eerste twee nachten brengt. In deze bouwsteen zit de transfer van het vliegveld naar je hotel in Kathmandu en de eerste twee overnachtingen, de rest van je Nepal-reis kun je zelf verder invullen!


Dag 1:  aankomst op de luchthaven, transfer naar je hotel
Dag 2: vrije dag in Kathmandu
Dag 3: einde van deze bouwsteen

Prijs vanaf € 59,- p.p. in standaard-hotel
Prijs vanaf € 79,- p.p. in bijzonder hotel
Prijs vanaf € 135,- p.p. in relaxed hotel

Inbegrepen: transfer van vliegveld naar hotel, twee hotelovernachtingen op basis van logies (standaard hotel) of inclusief ontbijt.

 

Niet inbegrepen: overige maaltijden en excursies.

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Reiscode: NPA010

Nepal hotelinfo Kathmandu GuesthouseOns standaard hotel in Kathmandu is het Marshyangdi Hotel. Als je kiest voor het bijzondere hotel, overnacht je in het sfeervolle Kathmandu Guesthouse, een oase van rust midden in het centrum van Kathmandu. Als je kiest voor het relax/comfort hotel overnacht je in het Summit Hotel, een relaxed hotel met zwembad in de buitenwijk Patan.

 

 

Lees hier meer over de hotels in Kathmandu, en eventueel ook de algemene informatie over onze hotels in Nepal .

Everest Mountainflight

Prijs € 215,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Nepal excursie, mountainflight!

Een unieke ervaring voor mensen die graag de Mount Everest vanuit de lucht willen zien. Met een klein, maar modern vliegtuigje maak je een uur durende vlucht richting het Mount Everest gebergte. (meer…)

Kathmandu stadstour

Prijs € 48 (vanafprijs),- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Nepal excursie, Kathmandu

Tijdens deze excursie bezoek je een aantal bezienswaardigheden in en rondom Kathmandu, waarbij je kunt kiezen uit onderstaande combinaties. Het vervoer tussen de diverse bezienswaardigheden is per auto met chauffeur, onder begeleiding van een gids!

(meer…)

Raften op de Trishuli rivier

Prijs € 38,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd

Nog nooit op raftingtrip geweest? Dan is dit je kans! OutSight biedt je de mogelijkheid om op een veilige en avontuurlijke manier kennis te maken met deze uitdaging.  (meer…)

Dag 1: aankomst op de luchthaven, transfer naar je hotel
Na aankomst op de luchthaven van Kathmandu word je opgewacht door een vertegenwoordiger van onze lokale agent, en naar je hotel gebracht. Hier verblijf je de eerste twee nachten van je rondreis!

 

Dag 2: vrije dag in Kathmandu
De eerste dagen in Kathmandu kun je gebruiken om kennis te maken met de bevolking en de cultuur, en om je voor te bereiden op de rest van je reis. Bezoek met een taxi bijvoorbeeld de tempels van Bodnath en Swayambunath en ga  eens kijken naar de indrukwekkende crematieceremonies aan de heilige rivier in Pashupatinath.

 

Dag 3: einde van deze bouwsteen
Vandaag kan je verdere rondreis door Nepal beginnen! Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de bouwsteen naar Pokhara of het prachtige Chitwan National Park.

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 7 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider