headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

The Last Resort: relaxen & avontuur!

Kathmandu –> The Last Resort -> Kathmandu

3 dagen, 2 nachten

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd

The Last Resort ligt op ongeveer drie uur rijden van Kathmandu, midden in de bergen en vlakbij de grens met Tibet. Het ‘resort’ ligt op een klif langs de rivier en biedt een prachtig uitzicht over de omgeving. Ideaal als je na je rondreis Nepal een paar dagen wilt ontspannen voor je weer naar huis vliegt! De lodge is bereikbaar via een lange hangbrug die beide oevers van de

 

Bothe Koshi rivier verbindt, 200 meter in de diepte. Hoogtevrees is sowieso geen handige eigenschap in deze omgeving, want de plek staat bekend om de bungyjump van deze brug, naar het schijnt de op-een-na-hoogste sprong ter wereld met een val van 165 meter! Je slaapt hier in sfeervolle, stevige safaritenten in de tuin. Het resort biedt allerlei activiteiten aan, zowel gericht op relaxen als op avontuur. Zo kun je bijvoorbeeld raften op de Bhote Kosi rivier, een canyoning-trip maken dwars door een waterval of de eerder genoemde bungyjump maken.

 

Maar natuurlijk kun je ook lekker luieren in de hangmatten in de exotische tuin, zonnen of wandelen in de prachtige omgeving. We bieden in The Last Resort 3 verschillende bouwstenen aan, afhankelijk van hoeveel activiteiten je denkt te gaan ondernemen!


Dag 1: transfer per excursiebus van Kathmandu naar The Last Resort.
Dag 2: verblijf in The Last Resort.
Dag 3: in de middag transfer per excursiebus van The Last Resort naar Kathmandu, einde bouwsteen.

Prijs vanaf € 115,- p.p. basispakket
Prijs vanaf € 135,- p.p. relaxpakket
Prijs vanaf € 165,- p.p. avontuur- & relaxpakket

Bij het basispakket kun je ter plaatse besluiten aan welke activiteiten je wilt deelnemen. De overnachting, 7 maaltijden (van de lunch op dag 1 tot en met de lunch op dag 3) en het vervoer van- en naar Kathmandu zijn bij de prijs inbegrepen* (afhankelijk van het seizoen).

 

Bij het relaxpakket zijn -naast de overnachtingen, de maaltijden en het vervoer* (zoals in het basispakket)- ook het gebruik van de sauna en een korte wandeling met een gids in de omgeving bij de prijs inbegrepen.

 

Het avontuur- & relaxpakket is nog wat uitgebreider dan het relaxpakket. Hierbij zijn -naast de overnachtingen, de maaltijden en het vervoer* (zoals in het basispakket)- ook het gebruik van de sauna, een canyoning- of rafting-dagtocht én een halvedag-wandeling met gids in de omgeving bij de prijs inbegrepen.

 

Inbegrepen: 2 overnachtingen in safaritent, 7 maaltijden, vervoer per excursiebus*
Niet inbegrepen: niet geboekte activiteiten ter plaatse, evt. privévervoer* en fooien.

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Periode: gehele jaar

 

Reiscode: NPJ030

 

* Het vervoer naar The Last Resort
Let op: Het vervoer vanuit- en terug naar Kathmandu met de excursiebus van het resort is inclusief. De excursiebus vertrekt momenteel op woensdag, zaterdag en zondag vanaf het kantoor van The Last Resort in Thamel, Mandala Street, Kathmandu. Dit is een nieuw winkelcomplex in hartje Thamel. Verzamelen om 05.45 uur (onder voorbehoud van wijzigingen). De bus terug naar Kathmandu vertrekt in de middag vanuit het resort. Maar let op: van 1 december tot 1 maart én van 1 juni tot 1 september is het laagseizoen en rijdt de bus bijna niet.

 

Voor deze periode (en op de overige dagen dat de bus niet rijdt) raden we aan om privé-vervoer (auto met chauffeur) erbij te boeken. De kosten hiervan bedrag circa 40 Euro per persoon per enkele reis.

In The Last Resort overnacht je in stevige safaritenten die verspreid staan in de mooie tuin. In de tenten staan echte bedden, en de tent staat onder een afdak. De sanitaire voorzieningen vind je in een apart gebouw in de tuin.

 

Lees hier meer over The Last Resort en eventueel ook de algemene informatie over onze hotels in Nepal.

Dag 1: transfer per excursiebus van Kathmandu naar The Last Resort
Vandaag vertrek je heel vroeg per excursiebus vanuit het centrum van Kathmandu. Na ongeveer drie uur rijden kom je aan bij. The Last Resort, midden in de bergen en vlakbij de grens met Tibet. Het ‘resort’ ligt op een klif langs de rivier en biedt een prachtig uitzicht over de omgeving.

 

Dag 2: verblijf in Last Resort
Vandaag kun je kiezen voor een van de vele activiteiten bij het resort, afhankelijk van het pakket dat je bij ons geboekt hebt. Zo kun je bijvoorbeeld raften op de Bhote Kosi rivier, een canyoning maken dwars door een waterval of een bungyjump van de 160 meter hoge brug. Maar natuurlijk kun je ook lekker luieren in de hangmatten in de exotische tuin, zonnen of wandelen in de prachtige omgeving.

 

Dag 3: in de middag transfer per excursiebus van The Last Resort naar Kathmandu, einde bouwsteen
’s Morgen kun je nog een mooie wandeling maken of wie weet genieten van de hangmatten in de tuin! In de middag vertrek je per excursiebus vanuit het resort terug naar Kathmandu.

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 7 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider