headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Verkenning van de Kathmandu vallei

Kathmandu – Nagarkot - Bhaktapur - Kathmandu

3 dagen, 2 nachten

Prijs € 99,- p.p. Reisvoorstel aanvragen   Geselecteerd

Tijdens deze 3-daagse bouwsteen maak je een adembenemende tocht per privé-auto naar de rand van de Kathmandu vallei met prachtige uitzichten over de Himalaya. Je overnacht in het authentieke Nagarkot op de rand van de Kathmandu vallei, én in het middeleeuwse museumstadje Bhaktapur.


Dag 1: van Kathmandu naar Nagarkot per privé-auto
Dag 2: van Nagarkot naar Bhaktapur per privé-auto
Dag 3: transfer naar vliegveld of Kathmandu, einde bouwsteen

Prijs € 99,- p.p.

Inbegrepen: 2 hotelovernachtingen op basis van logies en vervoer per privé-auto met chauffeur.
Niet inbegrepen: fooien en maaltijden.

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Periode: gehele jaar

 

Reiscode: NPP030

Tijdens je reis door Nepal reserveren we centraal gelegen hotels met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Je kamer heeft een eigen badkamer, en indien nodig is er A/C of verwarming. Op enkele plaatsen is het mogelijk om te kiezen voor een extra comfortabel of bijzonder hotel.

 

Lees ook de algemene informatie over onze hotels in Nepal.

Dag 1: van Kathmandu naar Nagarkot per privé-auto
Vandaag word je per privé auto vanuit Kathmandu naar Nagarkot gebracht. De route naar de rand van de Kathmandu vallei biedt prachtige uitzichten en zal zeker indruk op je maken. Het adembenemende Nagarkot ligt op ongeveer 2000 meter hoogte. Vanuit Nagarkot kun je wandelingen maken en genieten van de bijzondere vergezichten! Ook kun je een bezoek brengen aan de prachtige Changu Narayan tempel.

 

Dag 2: van Nagarkot naar Bhaktapur per privé-auto
Het is de moeite waard om vandaag vroeg op te staan, zodat je de zon kunt zien opkomen boven de besneeuwde bergtoppen van de Himalaya, een onvergetelijk gezicht! Vanuit Nagarkot vervolg je de reis naar de oude stad Bhaktapur, één van de drie Koningssteden van Nepal.

 

In Bhaktapur lijkt de tijd te hebben stilgestaan, de stad ademt een middeleeuwse sfeer uit en wordt ook wel gezien als een cultureel sieraad. Slenter door de sfeervolle straatjes, bezoek een pagode of laat het traditionele Nepalese leven op je inwerken op één van de centrale pleinen. Een groot gedeelte van de binnenstad staat op de Unesco Werelderfgoed lijst en cultuurliefhebbers mogen een bezoek aan deze stad dan ook niet missen!

 

Dag 3: transfer naar vliegveld of Kathmandu, einde bouwsteen
Indien je de tijd hebt kun je de ochtend gebruiken om één van de prachtige tempels op het Durban plein te bezichtigen. Hierna vervolg je de reis door Nepal en word je naar het vliegveld of naar de stad Kathmandu gebracht. Wil je liever nog een extra dagje in Bhaktapur verblijven dan kan dit natuurlijk ook!

Prijs € 99,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 7 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Reisvoorstel aanvragen
close slider