headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds
Alle nieuwsberichten »

Corona Virus

18 februari 2020

Corona Virus

Het virus is natuurlijk volop in het nieuws maar wat zijn de gevolgen precies voor reizen? Ben je bezig met het plannen van een reis moet je je dan zorgen maken over het virus?

 

In het kort geldt alleen voor China op het moment een negatief reisadvies. Hoef je niet naar China ga dan niet. De bron van het virus ligt in Wuhan maar een groot deel van het openbare leven in geheel China ligt plat. Voor Hong Kong, Macau en Taiwan geldt een code geel advies. Wat inhoud dat er veiligheidsrisico’s zijn.

 

Voor al onze andere bestemming is het antwoord dus; Nee. Je hoeft je geen zorgen te maken. Dit houd in dat internationale reizen naar andere landen veilig is. Uiteraard houden we de lokale omstandigheden van onze andere bestemmingen nauwlettend in de gaten. Mocht het Corona virus een calamiteit worden dan zijn wij aangesloten bij SGR, ANVR en Calamiteitenfonds en ben je dus gedekt. Zijn er nog vragen kun je altijd terecht op de website van het ministerie van buitenlandse zaken of neem telefonisch contact met ons op.

Reisvoorstel aanvragen
close slider