headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Anderen over ons

 Anderen over ons

Ik heb intens genoten en zal een volgende keer absoluut weer gebruik maken van jullie diensten!

Ik heb een zeer goede reis en ervaring gehad in Nepal. Ik heb intens genoten en zal een volgende keer absoluut weer gebruik maken van jullie diensten. 😊

De terugvlucht leverde erg veel vertraging op helaas, maar daar kan niemand wat aan doen natuurlijk.

— Susanne Peters, Apeldoorn - Nepal

Alles goed geregeld. Iedereen vriendelijk en behulpzaam: lokale aanspreekpersoon, gids voor stadstour, chauffeur en de gids tijdens de trekking.


Nog bijkomend van alle ervaringen en vermoeienissen stuur ik bijgaand onze evaluatie van een fantastische reis naar India/Nepal die we echt nooit meer zullen vergeten. Mede dankzij het goede werk van jullie!!!

 

Aanvankelijk verschillende organisaties benaderd, maar jullie sprongen eruit door snelle reactie en goed luisteren

 

Alles goed geregeld. Iedereen vriendelijk en behulpzaam: lokale aanspreekpersoon, gids voor stadstour, chauffeur en de gids tijdens de trekking. Iedereen was ook goed in de omgang met de kinderen wat super gewaardeerd wordt door ons! Prima!   

We willen graag extra complimenten geven aan onze gids Home die ons tijdens de trekking heeft begeleid. Zeer aardige en vriendelijke man, goed met de kinderen, voelde goed aan wat wel/niet te doen, etc.
Ik heb ook een review achtergelaten op reisgraag.nl

 

 

— Lambert van der Bruggen & fam, Zoetermeer - India en Nepal

Volgende keer zullen we zeker weer bij jullie offerte vragen, we zijn in alle opzichten zeer tevreden.

 

Allereerst, we hebben een fantastische reis gehad

 

Volgende keer zullen we zeker weer bij jullie offerte vragen, we zijn in alle opzichten zeer tevreden.

 

Wat een voortreffelijke chauffeurs, in Rajasthan Pradeep Singh, in Nepal Arjun (“Kaka”) en in Zuid India Khadir. Alledrie uiterst betrouwbaar en behulpzaam! Het leuke was dat we met hen óók de drie belangrijkste godsdiensten, Hindoe, Boeddhist en Moslim verenigd hadden. En goede auto’s, Toyota Etios, Volkswagen Venta, en de zeer ruime Toyota Envio.

 

Hier wat opmerkingen over onze reis:


Chitwan …….wat een belevenis! Rhino’s 2 maal moeder met kind, en één maal héél dichtbij een volwassen mannetje. En een tijger! Tientallen wilde zwijnen, veel antilopen, etc. Een lifetime experience!!


De Mountain Flight met Bhudda Air was óók heel indrukwekkend!

Mandawa is óók een aanrader sfeervol stadje.

Maar de gróótste aanrader is Bandipur, wat een sfeervol hotel, en wat een gastvrijheid: The Old Inn, met warmwaterzakken ivm de koude, en een verrukkelijk diner (uitgebreide Thali), waarbij één nacht voldoende is om het dorpje met uitzichtpunt te bekijken.

 

Bhaktapur in Nepal is óók een aanrader, één levend autovrij museum.
Zo mooi als de Durbar Square in Bhaktapur is, zo’n afknapper is De Durbar Square van Kathmandu! Wij hadden er gelukkig NIET voor betaald omdat niemand betaalde, anders was het een dubbele desillusie geweest

 

En: niet te vergeten de onvergetelijke boottocht in de Kerala Backwaters, vertroeteld door de drie! bemanningsleden!

 

— Marijke en Wim Hoogendoorn - India & Nepal

Chitwan was een regelrechte belevenis

We werden in Delhi keurig opgewacht door jullie agent en naar het hotel gebracht.  Vanaf dat moment is alles uitstekend verlopen, behalve dan dat vanuit Agra naar Varanasi onze vluchten gecancelled bleken en we uiteindelijk vanuit Agra per auto terug moesten naar Delhi, om van daaruit naar Varanasi te vliegen. Eea werd allemaal netjes geregeld door jullie agent!

Vanuit Varanasi was het een lange reis naar Lumbini, grensovergang aldaar werd goed geregeld door de chauffeur, ook de reis verder naar Chitwan ging perfect.

Chitwan/Sauraha was een regelrechte belevenis, vooral ook dankzij de lokale gids. Toen ik ’s avonds na aankomst liet blijken wel iets met olifanten te hebben stonden we binnen luttele minuten in de ‘compound’ van het resort tussen een aantal van deze kolossen die ik ook uit de hand kon voeren en aanraken. Een onvergetelijk gebeurtenis en een hoogtepunt van onze reis. De lokale gids in Sauraha zijn we zeer dankbaar voor de fijne manier waarop hij beschikbaar was,  zaken regelde zonder op enige wijze opdringerig te zijn !!

 

Zo opdringerig als mensen in India vaak waren, in Nepal niets van dat alles, een werkelijke verademing na het drukke India.

 

Alles bij elkaar hebben wij een geweldige reis gehad, ontzettend veel meegemaakt en veel indrukken opgedaan.

— Ruud en Riitta van der Lubben, Almere - India & Nepal

India was toch echt een geweldig land, een bijzondere bestemming.


India was toch echt een geweldig land. We hebben fantastische forten en paleizen gezien. Verder heerlijk gegeten.  En wat zijn de mensen gastvrij. Het land is echter wel erg chaotisch en vies. Je ziet veel afval en koeienmest op straat en erg veel armoede.  Kortom een bijzondere bestemming.

— Ilona en Harm - India

Reisvoorstel aanvragen
close slider