headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Individuele rondreis Nepal

Reis door de Koningssteden, groene valleien en bergdorpjes van Nepal

 

Kies uit onze individuele rondreizen Nepal, en maak je eigen reis naar dit mooie koninkrijk in de Himalaya! Bezoek na de gezellige hoofdstad Kathmandu vooral het rustige platteland bij Chitwan, maak een wandeling en kijk of je neushoorns ziet. Maak een trekking langs groene valleien en kleine bergdorpjes met steeds wisselende uitzichten op het Himalaya gebergte op de achtergrond. En dan kom je in Poon Hill, waar je vroeg opstaat om de zonsondergang te zien!

 

7 rondreizen

Nepal rondreis Hoogtepunten

Nepal rondreis Hoogtepunten van Nepal: naar Chitwan, de Himalaya en de Kathmandu vallei

17 dagen

vanaf € 615,- p.p.

Reis per bus langs de hoogtepunten van Nepal. Een ideale manier van reizen als je graag op eigen houtje per openbaar vervoer het land door wilt reizen. Je bezoekt Chitwan, loopt de Poon Hill Trek en verkent de Kathmandu vallei.

lees verder »
Nepal rondreis Avontuurlijk

Nepal rondreis Avontuurlijk Nepal: mooi Bandipur, de Annapurna, Chitwan & The Last Resort

20 dagen

vanaf € 895,- p.p.

Deze avontuurlijk DROOMREIS is een complete rondreis Nepal van bijna 3 weken. Je bezoekt Kathmandu, Bandipur, maakt een trekking vanuit Pokhara en gaat naar Chitwan op zoek naar neushoorns. Aan het einde kun je nog even heerlijk relaxen in The Last Resort vlakbij de grens met Tibet.

lees verder »
Nepal rondreis Compleet

Nepal rondreis Compleet inclusief de Jomson Trail

21 dagen

vanaf € 1045,- p.p.

Tijdens deze complete rondreis van drie weken, waarbij je per privé-auto met chauffeur langs de hoogtepunten van Nepal reist, krijg je een goede indruk van alles wat Nepal te bieden heeft!

lees verder »

India & Nepal rondreis 1: Langs de hoogtepunten

25 dagen

vanaf € 1199,- p.p.

Tijdens deze rondreis bezoek je India en Nepal per privé-auto met chauffeur. Je reist door het kleurrijke Rajasthan, bezoekt de Gouden Driehoek en Varanasi in India. In Nepal verken je Chitwan, Kathmandu en de Kathmandu vallei.

lees verder »

India & Nepal rondreis 2: van de Taj Mahal via Varanasi naar de Poon Hill

23 dagen

vanaf € 929,- p.p.

Een rondreis van drie weken per privé-auto, bus en trein. Je bezoekt Delhi, de Gouden Driehoek en Varanasi in India. In Nepal bezoek je het Chitwan National Park, je loopt de 5-daagse Poon Hill Trek, bezoekt het gezellige Pokhara en eindigt in Kathmandu.

lees verder »

Nepal & Bhutan rondreis – Hemelse Himalaya

23 dagen

vanaf € 2659,- p.p.

Een complete rondreis door Nepal en Bhutan. Je bezoekt Kathmandu, Bandipur, Chitwan en maakt een trekking vanuit Pokhara. Hierna vlieg je naar Paro voor een 7-daagse reis door het land van de Donderende Draak, met prachtige Dzongs (kloosterforten) en vele kleurrijke festivals.

lees verder »

Nepal & Tibet rondreis – Het dak van de wereld

18 dagen

vanaf € 2629,- p.p.

Deze rondreis is een perfecte combinatie van Nepal waar je een korte trekking loopt door de Kathmandu vallei om vast aan de hoogte te wennen, en Tibet, waar je een 10-daagse reis over ‘het dak van de wereld’ maakt per privé-vervoer!

lees verder »
Niet precies wat je zoekt? Geen probleem! Bekijk onze bouwstenen en stel je eigen reis samen → Bekijk alle 13 bouwstenen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Reisvoorstel aanvragen
close slider